Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Κλείσε όλα τα προγράμματα που έχεις ανοιχτά με μόνο ΕΝΑ κλίκ!

 Τον τελευταίο καιρό έχω μπεί σε ένα "τρυπάκι" να ανακαλύπτω καινούρια πράγματα,εφαρμογές,προγραμματάκια τα οποία  κάνουν την ενασχόληση μου με τον υπολογιστή πιο ευχάριστη και αποδοτική..!

 
Παλιότερα όταν αντιμετώπιζα κάποιο πρόβλημα,σπάνια έψαχνα μία λύση ή μία βελτίωση...
Μα πλέον πιστεύω πως ακόμα και το πιο μικρό πράγμα που σε ενοχλεί στον υπολογιστή σου, μπορείς να το αλλάξεις!!


Για παράδειγμα,
δεν θα ήταν ωραίο αν μπορούσες να κλείσεις όλα τα προγράμματα που τρέχουν με ΕΝΑ μόνο κλίκ;;;!!


Φαντάσου να έχεις ανοίξει πολλά προγράμματα και ξαφνικά αποφασίζεις να τα κλείσες όλα.Σίγουρα θα είναι "μπελάς" να τα κλείσεις όλα ένα-ένα!Και δεν αναφέρομαι σε δυο-τρία προγραμματάκια,αλλά φαντάσου 10 ή 20!!!!!!!!!!!


Σήμερα λοιπόν μου ήρθε η τρελή ιδεά να ανακαλύψω αν αυτό είναι εφικτό.Σκέφτηκα πως δεν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται μέσα από κάποια ρύθμιση των windows και γι'αυτό αποφάσισα να κάνω μία αναζήτηση στο google μήπως υπάρχει κάποιο πρόγραμμα με την ανάλογη λειτουργικότητα.

Μιας και είχα συγκεκριμένο στόχο,σκέφτηκα αμέσως την φράση που έπρεπε να πληκτρολογήσω και αυτήν ήτανε "how can i close more programms with a click".
 Και κάπου εκεί ανάμεσα στα αποτελέσματα βρήκα αυτό που έψαχνα!Τι χαρά!
 Λέγεται Close All Windows.Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.
Παρακάτω θα δείτε ένα video το οποίο έχω φτιάξει εγώ,στο οποίο υπάρχουν όλες οι απαραίτητες οδηγίες!




Εμένα με ενθουσίασε το εργαλέιο αυτό.Κατ'αρχήν δεν χρειάζεται εγκατάσταση και δεν αποθηκεύει τίποτα στην registry ούτε στο σύστημα αρχείων..Είναι απλά ένα αρχείο zip...
  • To εργαλείο αυτό,δεν το ανακάλυψα τυχαία.Απλά σκέφτηκα οτι θα επιθυμούσα την συγκεκριμένη λειτουργικότητα,και έκανα μία αναζήτηση στο google.Πιστεύω πως δεν θα μπορούσα να έχω το ίδιο αποτέλεσμα,ακολουθώντας  διαφορετικό τρόπο...
  • Το συγκεκριμένο μαθησιακό γεγονός δεν μπορώ να πω οτι άλλαξε τον τρόπο που μαθαίνω,απλά ενίσχυσε την αποψή μου οτι μπορείς να βρείς και να βελτιώσεις σχεδόν τα πάντα αρκεί να έχεις συγκεκριμένο στόχο,διάθεση,περιέργεια και υπομονή............και το google!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το βιντεάκι απλά τα σπάει...όλο σκέρτσο και νάζι ....χαχαχαχαχα!!!πολύ καλό πραγματικά!!!

kopapaha είπε...

καλό αν βιάζεσαι να την κοπανήσεις απο το pc!
Φυσικά υπάρχει και ο τρόπος "κατεβάζω το γενικό" (αφού εχεις κανει πρώτα save!) :P

magda_dirog είπε...

Κωστή ευχαριστώ!!!!!Χαίρομαι που σου άρεσε το βίντεο γιατί το δούλευα πολύ ώρα...

magda_dirog είπε...

Kopapaha μην δοκιμάσεις καλύτερα να κατεβάσεις γενικό...!χαχα!Πάντως όντως βολεύει όταν βαριέσαι ή νυστάζεις ή είχες μία ξαφνική επιδρομή στον χώρο σου και δεν θες να αποκαλυπτεί πού σέρφαρες...χιχιχιχ!